Zadzwoń do nas: Geodezja -22 783 34 63; Nieruchomości - 22 250 10 03 pon. - pt. w godzinach 9-17
Dworek Mieszkanie Dom Dom Działka Siedlisko Działka Działka Działka Działka Działka Dom Działka Dom Działka Działka Działka

Dworek

Miasto: Józefin
Cena: 2 300 000 zł

Więcej »

Mieszkanie

Miasto: Warszawa
Rejon: Praga Południe
Ulica: Łukowska
Metraż: 65 m2
Liczba pokoi: 2
Cena: 399 000 zł

Więcej »

Dom

Miasto: Wiązowna
Rejon: Rzakta
Metraż: 233 m2
Liczba pokoi: 6
Cena: 650 000 zł

Więcej »

Dom

Miasto: Warszawa
Rejon: Wesoła
Metraż: 147 m2
Liczba pokoi: 5
Cena: 950 000 zł

Więcej »

Działka

Miasto: Sulejówek
Rejon: Szkopówka
Metraż: 1826 m2
Cena: 360 000 zł

Więcej »

Siedlisko

Miasto: Halinów
Rejon: Chobot
Metraż: 110 + 70 m2
Cena: 490 000 zł

Więcej »

Działka

Miasto: Sulejówek
Rejon: Żurawka
Metraż: 900 m2
Cena: 210 000 zł

Więcej »

Działka

Miasto: Sulejówek
Rejon: Szkopówka
Metraż: 1087 m2
Cena: 510 000 zł

Więcej »

Działka

Miasto: Halinów
Rejon: Okuniew
Metraż: 933 m2
Cena: 160 000 zł

Więcej »

Działka

Miasto: Halinów
Rejon: Kazimierów
Metraż: 1050 m2
Cena: 130 000 zł

Więcej »

Działka

Miasto: Halinów
Rejon: Okuniew
Metraż: 910 m2
Cena: 195 000 zł

Więcej »

Dom

Miasto: Halinów
Rejon: Okuniew
Metraż: 266 m2
Liczba pokoi: 6
Cena: 750 000 zł

Więcej »

Działka

Miasto: Halinów
Rejon: Okuniew
Metraż: 850 m2
Cena: 180 000 zł

Więcej »

Dom

Miasto: Halinów
Rejon: Długa Kościelna
Metraż: 158 m2
Liczba pokoi: 4
Cena: 470 000 zł

Więcej »

Działka

Miasto: Halinów
Rejon: Halinów
Metraż: 838 m2
Cena: 182 000 zł

Więcej »

Działka

Miasto: Halinów
Rejon: Halinów
Metraż: 837 m2
Cena: 155 000 zł

Więcej »

Działka

Miasto: Sulejówek
Rejon: Miłosna
Ulica: Norwida
Metraż: 977 m2
Cena: 197 000 zł

Więcej »

Rodzaj nieruchomości

Typ transakcji

Miasto

Dzielnica/Rejon

użyj klawisza Ctrl
aby zaznaczyć kilka
lokalizacji

Ulica/Osiedle

Cena

od do

Cena za m²

od do

Metraż

od do

Ilość pokoi

Ilość pomieszczeń

od do

Piętro

od do

Ilość pięter

od do

Rok budowy

od do

Typ domu

Typ budynku

Typ działki

Typ lokalu

Typ obiektu

Forma własności

Pow. działki

od do

Miejsca parkingowe

od do

Garaż

Woda

Gaz

Elektryczność

Kanalizacja

Ogrzewanie

Stan lokalu

Aktualność oferty:

Słowo kluczowe

Numer oferty

Agent prowadzący

Piwnica

Meble

Internet

Klimatyzacja

Osiedle zamkniete

Bez prowizji

  • Domy sprzedaż
  • Mieszkania sprzedaż
  • Lokale sprzedaż
  • Działki sprzedaż
  • Obiekty sprzedaż
  • Domy wynajem
  • Mieszkania wynajem
  • Lokale wynajem
  • Działki dzierżawa
  • Obiekty wynajem
Cena od PLN
Powierzchnia od m2
Liczba pokoi od

Poniższe koszty mają charakter orientacyjny. Rzeczywiste koszty mogą się nieznacznie różnić. Uzależnione są one m.in. od specyfiki danego aktu notarialnego, liczby jego stron, ilości osób przystępujących do aktu, itd. Prosimy o kontakt w celu uzgodnienia dokładnych kosztów.

Rodzaj:
Prowizja brutto: %
Cena: PLN
Podatek od czynności cywilnoprawnych: PLN 0
Taksa notarialna: PLN 0
VAT od taksy notarialnej i innych opłat: PLN 0
Prowizja agencji: PLN 0
VAT od prowizji agencji: PLN 0
Opłata sądowa: PLN 0
Wpis do księgi wieczystej: PLN 0
Wypisy aktu: 6 PLN za stronę
Suma opłat dodatkowych: PLN 0
Suma: PLN 0

Sprawdź wartość swojej nieruchomości? Umów się na bezpłatne spotkanie z naszym Doradcą +48 508 264 454

Umów spotkanie

Polityka prywatności

Polityka prywatności jest realizowana zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (określane jako „RODO”).


Administrator danych osobowych
Administratorem Państwa danych osobowych, czyli podmiotem decydującym o tym, jak będą wykorzystywane Państwa dane osobowe, jest BON MILEWSCY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ, Al. Marszałka Józefa Piłsudskiego 73, 05-077 Warszawa-Wesoła, NIP: 9522141394

Dane kontaktowe w sprawie przetwarzania danych osobowych
W sprawach związanych z przetwarzaniem Państwa danych osobowych prosimy skontaktować się z Administratorem:

  • mailowo biuro@milewscy.net
  • telefonicznie (0-22) 783 34 63
  • pisemnie ON MILEWSCY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ, Al. Marszałka Józefa Piłsudskiego 73, 05-077 Warszawa-Wesoła

Źródło pozyskania danych osobowych
Państwa dane osobowe otrzymaliśmy:

  • od Państwa w momencie skorzystania przez Państwa z formularza zapytania na naszej stronie internetowej,
  • od Państwa w momencie zawarcia z nami umowy na realizację usług,
  • od naszych zaufanych partnerów np. portale internetowe z ofertami nieruchomości, współpracujące z nami biura nieruchomości
  • z ogólnodostępnych źródeł np. publiczne rejestry ewidencji działalności gospodarczej lub rejestr KRS


Cel przetwarzania danych, podstawa prawna oraz prawnie uzasadnione interesy
Państwa dane osobowe są przetwarzane w celu:

  • zawarcia i wykonania umowy łączącej Państwa z nami – ponieważ przetwarzanie jest niezbędne do realizacji umowy (art. 6 ust. 1 lit b RODO),
  • marketingu bezpośredniego usług, w tym prowadzeniu analiz obejmujących profilowanie (tj. korzystanie z danych osobowych do tworzenia Państwa profilu, zwłaszcza pod kątem usług, którymi mogą być Państwo zainteresowani) - ponieważ przetwarzanie jest niezbędne do realizacji naszego prawnie uzasadnionego interesu (art. 6 ust 1 lit f RODO), którym jest możliwość realizacji marketingu bezpośredniego,
  • badania preferencji odnośnie zapotrzebowania na usługi w zakresie naszego przedmiotu działalności - ponieważ przetwarzanie jest niezbędne do realizacji naszego prawnie uzasadnionego interesu (art. 6 ust 1 lit f RODO), którym jest możliwość ustalenia katalogu usług dla Państwa interesujących,
  • ustalenia, dochodzenia lub obrony przed roszczeniami, związanymi z zawartą z Państwem umową lub z przetwarzaniem Państwa danych osobowych - ponieważ przetwarzanie jest niezbędne do realizacji naszego prawnie uzasadnionego interesu (art. 6 ust 1 lit f RODO), którym jest możliwość ustalenia, dochodzenia lub obrony przed roszczeniami,
  • spełnienia ciążących na nas obowiązków prawnych wynikających z prawa Unii lub prawa polskiego – ponieważ przetwarzanie jest niezbędne do wypełnienia wymogów prawnych, którym podlegamy (art. 6 ust. 1 lit. C RODO)


Kategorie odbiorców danych
Odbiorcami Państwa danych osobowych są podmioty z następujących kategorii:

  • zaufane biura nieruchomości, z którymi współpracujemy,
  • świadczące usługi:
    • księgowe,
    • informatyczne np. w zakresie prowadzenia strony internetowej i dostępu do systemu wspomagającego zarzadzanie biurem nieruchomości,
    • windykacyjne,
    • obsługi telefonicznej i elektronicznej,
    • marketingowe,
  • instytucje upoważnione na podstawie przepisów prawa np. sądy i organy państwowe


Przekazywanie danych poza Europejski Obszar Gospodarczy
Państwa dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy


Okres przechowywania danych
Państwa dane osobowe przechowywane będą w celu:

  • wykonania umowy – do momentu jej rozwiązania lub wygaśnięcia,
  • ustalenia, dochodzenia lub obrony przed roszczeniami – do momentu przedawnienia roszczeń z tytułu umowy lub roszczeń związanych z przetwarzaniem danych osobowych albo do momentu wycofania zgody na przetwarzanie danych osobowych,
  • marketingu bezpośredniego usług – do momentu rozwiązania lub wygaśnięcia umowy albo do momentu wycofania zgody na przetwarzanie danych osobowych,
  • badania preferencji odnośnie do zapotrzebowania na usługi – do momentu rozwiązania lub wygaśnięcia umowy albo do momentu wycofania zgody na przetwarzanie danych osobowych,
  • wypełnienia ciążących na nas obowiązków prawnych – do momentu wygaśnięcia obowiązku przechowywania danych wynikających z przepisów prawa.


Przysługujące Państwu prawa
Mają Państwo prawo:

  • dostępu do treści swoich danych osobowych, ich sprostowania (poprawiania, uzupełniani), ograniczenia ich przetwarzania lub usunięcia,
  • do przenoszenia danych osobowych, które nam Państwo dostarczyli oraz mają Państwo prawo przesłać te dane innemu administratorowi. Jeżeli jest to technicznie możliwe mają Państwo prawo żądać, aby dane osobowe zostały przesłane bezpośrednio przez nas innemu administratorowi,
  • do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych w przypadku uznania, że przetwarzanie Państwa danych osobowych narusza RODO.


Prawo do wycofania zgody
Mają Państwo prawo w dowolnym momencie do wycofania zgody na przetwarzanie Państwa danych osobowych na potrzeby:

  • marketingu bezpośredniego, w tym profilowania,
  • badania preferencji odnośnie zapotrzebowania na usługi w zakresie przedmiotu naszej działalności,
  • ustalenia, dochodzenia lub ochrony przed roszczeniami związanymi z zawartą umową lub z przetwarzaniem danych osobowych.


Po otrzymaniu wycofania zgody na przetwarzanie danych osobowych przestaniemy przetwarzać Państwa dane w celu lub w celach, co do których wycofali Państwo zgodę, chyba, że wykażemy istnienie ważnych prawnie uzasadnionych podstaw do przetwarzania, nadrzędnych wobec Państwa interesów, praw, wolności i podstaw do ustalenia, dochodzenia lub obrony przed roszczeniami.


Informacja o wymogu lub dobrowolności podania danych
Podanie danych osobowych było/jest dobrowolne, ale niezbędne do zawarcia i wykonania umowy.


Polityka cookies
Stronawww.milewscy.net/ używa plików cookies (tzw. ciasteczka) i przechowuje je na Państwa urządzeniu końcowym np. komputerze, smartfonie, a następnie uzyskuje dostęp do informacji zawartych w tych plikach w następujących celach:

  • prawidłowego działania serwisu, a zwłaszcza utrzymania sesji po logowaniu,
  • dostosowania oferowanych usług do Państwa preferencji,
  • zapamiętania Państwa indywidualnych preferencji,
  • marketingowych,
  • statystycznych,
  • analitycznych.

Korzystając ze strony www.milewscy.net/ akceptują Państwo wykorzystanie plików cookies.

Photo
Lokalizacja: Okuniew
Pow.: 1 800m2
Cena: 1 800 000zł Więcej»
Photo
Lokalizacja: Kazimierów
Pow.: 397m2, l.pok.: 9
Cena: 999 000zł Więcej»
Photo
Lokalizacja: Chobot
Pow.: 110m2, l.pok.: 4 Stara cena: 550 000zł
Cena: 490 000zł Więcej»
Photo
Lokalizacja: Okuniew
Pow.: 1 143m2
Cena: 1 200 000zł Więcej»
Photo
Lokalizacja: Warszawa
Pow.: 54m2
Cena: 1 100 000zł Więcej»
Photo
Lokalizacja: Warszawa
Pow.: 65m2, l.pok.: 2 Stara cena: 405 000zł
Cena: 399 000zł Więcej»
Photo
Lokalizacja: Długa Szlachecka
Pow.: 4 198m2 Stara cena: 200 000zł
Cena: 150 000zł Więcej»
Photo
Lokalizacja: Zakręt
Pow.: 3 200m2
Cena: 1 600 000zł Więcej»
Photo
Lokalizacja: Zakręt
Pow.: 4 200m2
Cena: 2 000 000zł Więcej»
Photo
Lokalizacja: Rzakta
Pow.: 233m2, l.pok.: 6
Cena: 650 000zł Więcej»

Oferty bez prowizji

procent.jpg

Zobacz oferty

Jesteśmy członkami

  • MLS
  • WSPON
  • Polska Federacja Rynku Nieruchomości

Dowiedz się więcej

Kalkulator

Oblicz opłaty jakie należy pokryć przy kupnie nieruchomości. calc.jpg

Oblicz

Zadzwoń do nas

22 783 34 63

22 783 13 28

tel.jpg

Więcej danych